Сестрата на Златка се гордееше с нея, а сега? (СНИМКИ)

Сестрата на Златка се гордееше с нея, а сега? (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Какво им остава на родата на Черната Златка – да се правят, че нямат нищо общо с нея или да я бранят в страшния резил

 

Сестрата на „умното” Злате изведнъж се покри и нищо не коментира по адрес на известната плейметка, която много се изложи пред цяла България.

Сестрата на Златка с лентата на "Мис Плеймейт"

Сестрата на Златка с лентата на „Мис Плеймейт“

Желанието й да блесне във „ВИП Брадър” се реализира, но по неочакван за нея начин – сега всички говорят за Черното „пате” ама хубави думи се чуват едва от малцина…

Интересно е, че докато майката на Златка върло я защитава, то София-сестричето мълчи и се потули вдън земя. Явно не иска никой да знае, че има общо със силиконката, че поне да си спести коментарите и въпросите, на които ще й се наложи да отговаря.

Златето прочу и семейството си

Златето прочу и семейството си

Не, че семейството трябва да понесе отговорността за случилото се със „столиците” в реалитито, но трябва да признаем, че българинът се слави с една особена черта. Почва да пита, подлага на кръстосан разпит всеки, до който се докопа и не го е грижа, че родата най-малко заслужават да бъдат на прицел в този момент.

Да, трябва да се съгласим, че мама може би има някаква вина, че щерката не е ограмотена достатъчно, особено като се има предвид, че е учителка по география.

Но…дали София е обърнала гръб на скъпата си сестричка, с която доскоро се гордееше и поощряваше заниманията й?! Ако не сега, то все някога ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар