Сестрата на Виктория Бекъм я засенчи с визия (Луис Адамс блести с естествена хубост – Снимки)

Гласувайте за статията

Сестрата на Виктория Бекъм не е фен на пластичните корекции и не се стеснява да се усмихва

Много малко хора знаят, че модната икона Виктория Бекъм има сестра. Луис Адамс е с година по-малка от известната си роднина и, за разлика от нея, гледа да стои по-далеч от светлината на прожекторите.

Което е голяма грешка, защото и тя има с какво да се похвали.

По-малката сестра на Виктория направи силно впечатление на феновете на дизайнерката.

А голяма част от тях смятат, че с естествената си красота и лъчезрна усмивка Луис е много по-привлекателна.

Сестрата на Виктория Бекъм

Снимки: Блиц

Известно е, че през годините Виктория многократно е прибягвала до услугите на пластичната хирургия, за да преначертае лицето си.

Експертите са уверени, че тя е променила формата на носа, скулите и брадичката си и е сложила филъри в устните си.

Може би и затова към днешна дата двете сестри са толкова различни. Но ако сравним техни стари снимки, ще видим колко много си приличат Луис и Вики.

Луис Адамс има четири деца и два неуспешни брака. Младата дама тръгна по стъпките на известната си кака и си отвори свой бутик за дрехи. За разлика от Виктория, която гради кариера в света на висшата мода, Луис се е съсредоточила върху достъпността.

В магазина й Hidden Closet, който се намира в едно от предградията на Лондон, клиентите едва ли ще намерят луксозни тоалети от скъпи материи, но за сметка на това цените са много по-достъпни.

Връзката между Виктория и Луис е много силна. През 2009 г. бившата Спайска плати сватбата й, а няколко години по-късно, през 2014 г., й помогна да се справи с депресията след развода, предават от jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар