Сестрата на Бекъм хлътна по Бербатов

Гласувайте за статията

Джоан искала просто да „пробва” българина

По-малката сестра на Дейвид Бекъм – Джоан, харесала българския нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, пише в. „България днес”, цитиран от glory.bg.

Бербатов впечатли сестрата на Дейвид Бекъм

30-годишната Джани, както я наричат близките й, видяла за първи път българина в заведение, където тя била в компанията на свои приятелки, а Митко стоял на съседната маса с двама свои съотборници.
За съжаление на Джани обаче Бербатов по никакъв начин не отговорил на закачливите и предизвикателни погледи, които му отправяла.
Това вместо да я обезкуражи и откаже, още повече я амбицирало и звездната сестра решила, че на всяка цена трябва да има българския футболист.
Седмица по късно Джоан и Димитър отново случайно се срещнали.
Двамата се засекли в магазин за детски дрешки. Този път Бербо най-учтиво поздравил Джани, понеже вече знаел за известната Бекъмова сестра.
„Моля те, намери ми телефона му. Искам само „да го пробвам” – примолила се Джани на свой приятел, който бил близък с треньора на Бербатов – сър Алекс Фергюсън.
Човекът обаче решил, че е по-добре лично да информира Бербатов, а не да раздава телефона му, пък било то и на звездна особа като Джоан.
Той разказал на Бербо за желанието на сестрата на Бекъм, а българинът останал приятно изненадан и искрено развеселен от мераците на напористата мадама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар