Сестрата на Меган Маркъл й отрови живота: Баща ни умира и ти си виновна за това! (Още за скандала)

Гласувайте за статията

Сестрата на Меган Маркъл й отрови живота

Сестрата на Меган Маркъл прави всичко, за да съсипе спокойната идилия в дома на херцогинята на Съсекс. И използвайки социалните мрежи отново й вгорчи живота. Този път нападките на Саманта Маркъл не са насочени нито към Хари, когото тя нарече „слабохарактерен“, нито към кралската фамилия. Този път Саманта удари по най-слабото място на сестра си — отношенията с техния баща.

„Кралското семейство е притеснено и уплашено заради Меган. Тя просто не е за тях. Меган, да знаеш, че ако баща ни умре, ти ще си виновна за това“, заплаши я Саманта в социалните мрежи.

Според сестрата на херцогинята, съпругата на принц Хари не е общувала с баща им от деня на сватбата си. А Томас Маркъл-старши бил толкова съкрушен заради това, че направо се топял от мъка.

Самият той заяви, че няма да спре да се изявява пред медиите, докато дъщеря му не му се обади. Или не отиде да го посети.

Подобно нещо въобще не е възможно, тъй като програмата на Меган и Хари е планирана за месеци напред. Дори семейството на Кейт обикновено си запазва час при личния й секретар, когато иска да говори с нея. А екипът на херцогинята на Съсекс за момента отказва да осъществи всякакъв контакт между нея и роднините й.

Сестрата на Меган Маркъл й съсипа живота сн. Twitter

Сестрата на Меган Маркъл й съсипа живота Колаж: Twitter

Саманта Маркъл и баща й Томас обаче не се отказват. Полусестрата на херцогинята издава книга, при всеки удобен случай настоява за внимание, а освен това дава интервюта на всеки, който е готов да й плати малко повече. Томас Маркъл не остава по-назад. Той дори продаде папарашки снимки от мнимата си подготовка за сватбата, за които взе 100 000 лири. След това се извини публично на дъщеря си, но от сватбата насам не я е оставил и за миг на мира. И очевидно няма да се откаже. А сега и сестра й нанесе най-тежкия си удар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар