Сестрата на Меган Маркъл: Двамата с Хари са смешници! (Двойката не отиде на мемориала за дядото на принца, но ще присъства на сватбата на Бекъм)

Сестрата на Меган Маркъл Саманта за пореден път скочи на двойката, видя Kliuki.net.

Каката на актрисата заяви, че двамата с мъжа й са „смешници“. Повод за гнева й се оказа решението на двойката да не присъства на мемроиала в памет на дядото на принца – принц Филип, който почина наскоро.

сестрата на меган маркъл
Колаж: Daily Mail

Като причина за решението си Меган и Хари изтъкнаха безпокойство за сигурността им. „Нелепо е, могат да си наемат допълнителна охрана, могат да си го позволят.“, категорична е Саманта.

В  същото време те ще присъстват на сватбата на сина на Дейвид Бекъм – Бруклин, който на 9 април ще се врече във вечна вярност на приятелката си Никола Пелц. Като със сигурност това събитие няма да е по-добре охранявано от мемориала за Филип, където се събра цялото кралско семейство, заедно с представители на кралски фамилии от цяла Европа.

Ингрид Сюърд, експерт по кралското семейство, заяви, че отсъствието на Хари и Меган е изключително грубо и двамата са наясно с това. „Единствената причина е нежеланието им да отидат на мемориала. Няма как да говорим за проблеми със сигурността. Цялото Уестминстърско абатство беше пълно с цивилни охранители, за да пазят най-голямото събиране на кралски особи, политици и висша класа в Лондон от сватбата на Уилям и Кейт насам“, обясни тя.

Източник: Daily Star

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.