Сестрата на Мария се показа с бременно коремче (Певицата става за втори път леля – Снимки)

Сестрата на Мария се показа с бременно коремче (Певицата става за втори път леля – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Фолк певицата посреща ново бебе в семейството

Семейството на Мария ще се увеличи с ново попълнение. Сестрата на певицата доста е наедряла и много скоро ще я направи леля за втори път.

Ирена, която живее в Германия има една дъщеря, която е по-малка от тази на Мария. Двете братовчедки също са в очакване на новото бебе. Не става ясно дали новороденото ще е момче или момиче, но в женското царство на фолкаджийката едно момченце ще им дойде добре.

Мария се похвали с благата вест в личния си профил в Инстаграм като пусна актуални снимка на по-малката си сестра. От които се вижда, че Ирена е в много напреднала бременност и е показала огромното си коремче. Няма съмнение, че много скоро ще роди второто си дете.

Ирена се показа в много напреднала бременност
Снимки: Инстаграм

Ирена не е толкова популярна като Мария в социалната мрежа. В едно от малкото интервюта тя казва, че след като се развели родителите им за нея се грижели майка й и сестра й, на които е много благодарна.

Мария, майка й Йорданка и Ирена имат много силна връзка въпреки, че живеят далеч една от друга. Трите дами винаги се подкрепят и всяко лято не пропускат да отидат на почивка заедно с децата. От  уважение тя кръсти по-голямата си дъщеря на родителката си и племенницата на певицата  носи името на баба Данче, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар