март 28, 2024

Серийният женкар Благой Георгиев: Никога не съм бил толкова влюбен! Любовта с Поли ни порази от пръв поглед!

https://kliuki.net/kliuki/seriyniyat-zhenkar-blagoy-georgiev-nikoga-ne-sam-bil-tolkova-vlyuben-lyubovta-s-poli-ni-porazi-ot-prav-pogled/166471 Kliuki.net
Серийният женкар Благой Георгиев: Никога не съм бил толкова влюбен! Любовта с Поли ни порази от пръв поглед!

„Отварям нова страница в живота си с Поли. Досега беше ергенски живот, но вече ставам семеен мъж. Любовта ни порази от пръв поглед. В продължение на години сме се разминавали, но по-важното е, че сега се открихме. Много се обичаме и се надявам, че винаги ще е така!“

Това заяви щастливият младоженец Благой Георгиев.

Тези дни двойката ще прецени къде ще отиде на меден месец, като все още не е решила дали да отдъхва на Халкидики или по-далечна дестинация. Единственият проблем за по-екзотичните пътувания е страхът на брюнетката от летене, като Благо й е обещал да й помогне да го преодолее, защото той самият обожава да пътува със самолет и иска заедно да могат да пътешестват по света.

Двамата с Полина Спасова се запознали едва преди няколко месеца, но връзката им се разви мълниеносно. „Никога не съм бил толкова влюбен”, призна на церемонията младоженеца.

Сватбата им бе преди седмица, като Ненчо Балабанов откри церемонията със силна реч, диджей Теди Джорджо се грижеше за музикалното озвучаване, а Тони Стораро и Бони веселиха гостите. Тони се раздаде максимално и дори се наложи да се преоблече цели 3 пъти, защото не пестеше глас и емоции. „Пял съм на над 200 сватби, но никога не съм виждал толкова влюбена двойка. От километри ви личи как се гледате и обичате истински“ – заяви певецът, който весели гостите в продължение на час и половина.

Двойката коментира и слуховете, че ще стават родители. „Това не е вярно, поне не в този момент. Поли не е бременна. Искаме да имаме деца, като всяко семейство, но все още не е бременна – то си личи, че няма корем. Но много скоро това може да се промени“ – призна Благо пред наш репортер.

Източник: Уикенд