Серенай Саръкая се ошишка (Актрисата лъсна с тлъстинки и по минижуп)

Гласувайте за статията

Серенай Саръкая се ошишка, но не й пука

Серенай Саръкая се ошишка. Звездата от „Кварталът на богатите“ е направо неузнаваема. Чаровната актриса, чиито извивки будеха възхита у всички, днес е направо дебела, но въобще не й пука.

Преди дни папараци успяха да хванат актрисата докато беше на разходка, облечена в мини рокличка. Оскъдният тоалет обаче не бе единственото, което втрещи, иначе невероятно консервативните й фенове от Турция.

Впечатление направи и фактът, колко напълняла е актрисата. Звездата обаче не изглеждаше особено притеснена от факта, че е наддала на тегло, нито пък че носи твърде оскъдно облекло. Самата тя заяви многократно, че работата й е най-важната за нея, а не външният й вид. Независимо, че е рекламно лице на най-голямата козметична компания във Франция и ежегодно е техен рекламен гост на фестивала в Кан.

Във форумите обаче никак не са възмутени от визията на известната актриса. Точно обратното. Форумци не спират да коментират, колко яка е звездата с черната си къса рокличка и маратонките към нея. И дори фактът, че отдолу се очертаваше бельото й, не ги смути нито за миг, пише sabah.com.tr

Серенай стана известна с ролята си в „Кварталът на богатите“. Там тя играеше рамо до рамо с Чаатай Улусой. Двамата актьори дори имаха връзка около две години и се говореше, че са сгодени. За всеобщо разочарование, в крайна сметка двамата се разделиха. Актрисата излиза последователно с футболист, телевизионен продуцент и режисьор, а в момента очевидно е свободна. Още повече, че докато бе на кафе в Куручешме, посети заведението сама и то единствено в компанията на шофьора си, който играе ролята и на нейна охрана.

Серенай Саръкая яко се ошишка сн. Инстаграм

Серенай Саръкая яко се ошишка сн. Инстаграм

Пред репортерите, които я снимаха, актрисата се оплака за блокирането на работата й. „За съжаление никой нищо не може да направи. Това е пандемия. Надяваме се, че е временно. Не можем дори да работим нормално. Моля се единствено всичко да се нормализира и да приключи в най-кратки срокове.“, каза тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар