Серенай Саръкая проговори за брака с Джем Йълмаз (+ Страда ли още по Керем Бурсин?)

Гласувайте за статията

Серенай Саръкая проговори за брака с Джем Йълмаз

Серенай Саръкая проговори за слуховете, че е омъжена. Чаровната актриса, която неотдавна се раздели с гаджето си Керем Бурсин, упорито е сватосвана за Джем Йълмаз. Преди няколко седмици турските медии дори я омъжиха за известния сценарист и актьор. Йълмаз, който е известен с ролите си в различни международни проекти, остана шокиран, когато научи, че са го сватосали за доста по-младата му колежка.

Артистът от години има връзка с актрисата Дефне Самйели, а освен това е известен и като бивш съпруг на друга актриса – Аху Яту от „Твоят мой живот“, буквално се втрещил от слуховете, че не само излиза, но е и женен за Мира от „Кварталът на богатите“.

„Това е пълен абсурд. Ние дори не се познаваме“, казва Йълмаз. И побърза да пусне видео с приятелката си Дефне, за да опровергае мълвата, че двамата са разделени, пише hurriyet.com.tr.

Междувременно самата Серенай Саръкая категорично опроверга мълвата, че има нов мъж в живота си и нова връзка. Актрисата сподели, че в момента работата й е приоритет и няма време за любов.

Както е известно звездата от „Кварталът на богатите“ имаше връзка с колегата си Чаатай Улусой, но двамата се разделиха доста бурно. След това се събра с друг свой колега – Керем Бурсин. Нещата помежду им изглеждаха сериозни и двойката дори се сгоди. В края на миналата година обаче младият артист получи обратно пръстена си. Както той сподели по-късно „За Серенай е по-важна кариерата от всичко останало. А аз искам да имам съпруга и много деца. Затова се разделихме“, допълва той.

Серенай Саръкая проговори за брака с Джем Йълмаз сн. You Tube

Серенай Саръкая проговори за брака с Джем Йълмаз сн. You Tube

По-рано през годината на актьорът му се наложи да преживее и още един удар. Той получи тежка травма на гърба, докато плажуваше на лодка с приятели. Заради тежкото нараняване бе приет в болница, но за щастие бързо се разбра, че след продължителна рехабилитация ще се оправи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар