Серенай Саръкая заряза Чаатай Улусой заради Али от „Сърцето на града“

Серенай Саръкая заряза Чаатай Улусой заради Али от „Сърцето на града“
5 (100%) 2 votes

Серенай Саръкая заряза Чаантай Улусой заради нова любов от „Сърцето на града“

Няма и помен от влюбените от „Кварталът на богатите“. Актрисата Серенай Саръкая и Чаатай Улусой, които имаха бурна връзка и извън сериала, отдавна не си говорят. Днес обаче красивата актриса е щастливо влюбена в друг свой колега. А дали любовта им ще продължи и след снимките на „Сърцето на града“ или ще се окаже просто моментно увлечение, тепърва ще стане ясно.

След няколко кратки, но доста бурни афери със знакови имена от футбола и шоубизнеса, палавата красавица май в крайна сметка успя да си намери мъж по мярка. Според слуховете щастливецът е не друг, а Керем Бурсин — Али от „Сърцето на града“.

Двамата се срещат през 2015 година, когато си партнират в реклама за дънки. Серенай по това време уж се опитва да се помири с Чаатай Улусой, но бързо става ясно, че има друг мъж, който е пленил сърцето й. В крайна сметка тя сложи край на аферите и акостира в прегръдките на екранния Али. А той така хлътна, че дори започна да говори за деца и брак

Че нещата между тях са сериозни, стана ясно това лято. Папараци изловиха влюбените на разходка с яхта, на която бе и майката на актрисата. Емоционалната семейна среща не остави и съмнения, че актьорът вече сериозно мисли за брак и както сам той признава за „много, много, много деца“.

Звезда от "Сърцето на града" отмъкна Серенай Саръкая от Чаатай Улусой

Звезда от „Сърцето на града“ отмъкна Серенай Саръкая от Чаатай Улусой

Преди да се събере с колежката си от „Добро утро, мили“, Керем Бурсин има разтърсваща любовна връзка с Ямур Танръсевсин. 9 месеца двамата преживяват изключителна любовна история. Но приказката приключва толкова неочаквано, колкото и започва. Актьорът мълчи за причините, които са ги разделили. А фотографите на няколко пъти виждат Ямур да плаче на обществени събития. Но и двамата упорито мълчат какво ги е разделило.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар