Сензация! Яна Димитрова напуснала ВИП Брадър след договорка с продукцията? (Всичко за скандалната схема)

Гласувайте за статията

Яна Димитрова напусна изненадващо ВИП Брадър по свое желание

Яна Димитрова е вторият съквартирант, който си тръгва от шоуто

Яна Димитрова сензационно напусна ВИП Брадър. Танцьорката си тръгна от риалити формата по свое желание, а като причина обясни, че едно от децата им с Петко има здравословни проблеми. И тя иска да бъде до него.

От продукцията уважиха притесненията й и й позволиха да си тръгне. И докато феновете на бившата на Орлин Павлов се трогнаха от майчинската й загриженост, то се появиха и такива, които заподозряха, че всичко случило се е добре договорен сценарий с продуцентите.

Яна Димитрова ВИП Брадър

Снимка: Фейсбук

„Ама ,сериозно ли повярвахте ,че има болно дете?За толкова Бигбрадъра-още ли му се връзвате на прийомите -разровете малко Гугълчето и вижте от кога има снимки от купони на Тупарев в заведения на Петко-първи дружки и бизнеспартньорчета,едно излизане на Яна при децата като не могат да измислят и изграждане на Петко като Светъл образ и Бъдещ Победител,значи не са никакви Играчи!“ (оригиналният правопис е запазен), категорични са зрителите.

Разбира се, много малко вероятно е една майка да използва здравето на което и да е от децата си, за подобни игрички. Още повече, че тя се грижи и за детето на Петко от брака му с Мария Игнатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар