Семира от Игри на волята крие тежка лична драма: Баща ми се чува с брат ми и сестра ми, но с мен – не!

Гласувайте за статията

Семира от Игри на волята не поддържа връзка с баща си

Редица неочаквани обрати поднесе епизодът на „Игри на волята“ миналата седмица. За изненада на всички в битката за спасение спечели Мани и за втора поредна седмица успя да се спаси и да грабне 50 гроша, побеждавайки Семира, Калоян и Стратимир.

Добрата й стратегия и чудесно представяне изненада не само зрителите, но и участниците, а съплеменниците й бяха разочаровани от завръщането й. Зрителите пък обвиняват за пореден път продуцентите, че са нагласили игрите, така че да спечели Мани. Video Player is loading.Pause Unmute Remaining Time -0:00 Loaded: 0%Progress: 0%Fullscreen И този петък играта за спасение се превърна във фатална за един от воините в „Игри на волята: България“. В изпитанието за изометрия Семира изгуби равновесие и падна първа от гредата, което означаваше само едно – пътят й в най-екстремния формат приключи завинаги.

семира от игри на волята

Снимка: Нова ТВ

„Разочарована съм, че не успях да застана по правилния начин в тази конкретна игра и загубих равновесие, но съм изключително доволна, че стигнах дотук. Гордея се. Най-щастлива от напускането ми ще бъде Паулина“, каза Семира минути преди да си тръгне от Арената. В интервю за „Събуди се“ тя призна, че е решила да напусне играта, защото семейството много й липсвало. Усещането да си навън е неописуемо. Да можеш да отидеш да си купиш спокойно, каквото ти се яде, да се изкъпеш нормално и да видиш близките си. В последната ми битка, когато чух условието, че отпадналия директно си тръгва, вътрешно се замислих дали това не е моят момент да напусна игрите.

Не се чувствах добре психически и знаех, че няма да съм полезна за племето. Да кажем, че отпаднах нарочно. С някои от хората в племето не се разбирахме добре и нещата се развиваха в тази посока. Искаше ми се това да свърши“, споделя Семира. Семейството обаче не включва баща й, която зарязал нея и майка й още преди Семира да се роди, чу Hotnews.bg. С днешна дата тя също не поддържа връзка с него, понеже бил твърде властен. Опитал да се меси във възпитанието й и да й налага вечерен час, въпреки че нито един ден не е живял с нея, обясни Семира. Тя се чувства зле от ситуацията.

„Най-тежката ми битка в живота е да се справям самичка – това, че с баща ми сме скарани от две години… Не е лесно да знаеш, че се чува с брат ти и сестра ти, а с теб – не. Конфликтът ни се получи, защото аз не обичам да си мълча, когато нещо не е наред. Не съм израснала с него, но винаги се е опитвал да ме контролира. А реално е изоставил мама, докато е била бременна с мен. Липсва ми бащата, но такива неща те изграждат като характер и те учат да си силен. Не е лесно да израснеш в разбито семейство и да се оправяш сам“, категорична е тя.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар