Семейство ли?! Дейвид Бекъм остави Виктория да тъне в дългове (Дизайнерката съвсем го закъса)

Гласувайте за статията

Странни семейни взаимоотношения демонстрират модните икони в музиката и футбола Виктория и Дейвид Бекъм

Последната новина около звездната двойка хвърли смут сред верните им почитатели. Оказва се, че футболистът тотално е зарязал жена си и нейните проблеми в бизнеса. Известно е, че Виктория успя да натрупа сериозни дългове. Но… Вместо да може да разчита на помощ от страна на съпруга си, бившата спайска е оставена да се оправя сама. Дейвид Бекъм, за неин ужас, най-нахално подготви финансов ресурс и реши да инвестира в свой проект. Е-спортовете са сравнително нова възможност за бизнес, така че сексапилният мъж на Вики удачно се е ориентирал в ситуацията и прозорливо е предвидил откъде може да изкарва хубави пари.

За съжаление, Виктория е на ръба на финансов колапс. Нейната модна империя, градена с години, никак не оправдава очакванията ù. Дълговете се трупат, а дизайнерката със сигурност не умее да ръководи добре бизнеса си. Съпругът ù явно е проумял нейната безпомощност и липсата на солидна идея за възстановяване и вече отказва да налива свежи пари в бездънната яма на империята ù.

Припомняме, че атрактивната бивша спайска решително разкара от фирмата си поне 30 служители в опит да задели някой долар. На практика обаче тя приложи възможно най-неподходящия подход за стимулиране на бизнеса, като се отърва от хората, благодарение на които царството ù съществува.

Дейвид Бекъм пък очевидно има доста по-прогресивно мислене за това как се правят пари. Последният му проект предвижда и създаването на академия за играчи в различни е-спортни арени, сред които и FIFA и Fortnite. Самият той споделя, цитиран от popara.mk, че целта му е да постави нови стандарти, подкрепяйки активни играчи в бъдеще. Академичната му система предвижда да стимулира млади и талантливи хора, налагайки съвсем нова визия за това как трябва да се случват нещата.

Виктория и Дейвид Бекъм наистина са странно семейство

Виктория и Дейвид Бекъм наистина са странно семейство
Снимка: Фейсбук

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар