Семейството на Шабан Шаулич преживя нова трагедия: Синът му се самоуби (Подробности)

Гласувайте за статията

Семейството на Шабан Шаулич сполетяно от нова трагедия, самоуби се синът му

Близките на Шабан Шаулич едва се съвзеха от загубата му и нова трагедия беляза семейството. Скандалът, който избухна около изпълнителя малко след смъртта му, сега заплашва да добие епични размери.

Причината за това е фактът, че Шабан е имал и друго семейство, за което роднините му не знаели. Певецът имал и голям извънбрачен син, за който се разбра малко след като почина.

Самият изпълнител никога не се е срещал с наследника си, нито дори е подозирал за него. Разкритията за старата любов на Шаулич видяха бял свят, след като почина.Младежът дори не се запознал с роднините си. А близките му са потресени от случилото се.

Негов приятел споделя пред сръбските медии истината за смъртта му.

„Истината е, че Александър дори не подозираше, че е син на Шабан Шаулич.Майка му Ана преди години имала кратка връзка с него. Забременяла, заминала за Америка, а бащата нито чула, нито видяла повече. Сама гледала детето, докато не се омъжи за един фин човек, който го осинови и му даде фамилията си — Милър.

След като майка му почина Александър научи истината, но не знаеше нищо за него, нито се е интересувал от състоянието или парите му. Така и не поиска да се видят. Живееше си културно в Америка, спокойно, чужди пари не е искал. Така и не разбрахме защо се застреля. Намерихме го в една локва кръв, беше оставил предсмъртно писмо за баща си. Трагична история“, разкриват приятелите на сина на Шабан Шаулич, пише сръбското издание „Свет“.

В писмото си Александър съобщава на баща си, че е негов син. „Не искам вашите пари, или признание, нито пък да ви притеснявам. Исках само да кажа „Всичко най-хубаво татко“, гласи част от неизпратеното писмо.

Семейството на Шабан Шаулич белязано от нова трагедия сн. Интернет

Семейството на Шабан Шаулич белязано от нова трагедия сн. Интернет

Семейството на певеца е потресено от кончината му. Въпреки че никога не са се срещали с младежа, те също с прискърбие научили за загубата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар