Семейството на Деми Ловато я праща в санаториум заради самоубийството: Ще умре, ако не се лекува!

Гласувайте за статията

Деми Ловато влиза в санаториум, семейството й с последен опит да спаси живота й

„Ако тя не се лекува, следващия път може и да не успеят да я спасят. А това ще убие всички ни“. Така майката на Деми Ловато коментирала пред близките си приятели, решението да изпрати дъщеря си в санаториум. Световноизвестната певица и актриса преди дни бе настанена в клиника в Лос Анджелис, след като взе свръхдоза. Единствено изключително бързата реакция на спешния екип и на семейството й успява да я спаси.

Състоянието й все още е много сериозно. Изпълнителката остава под наблюдение в болницата с много висока температура и пристъпи на гадене. А лекарите се притесняват вече и от усложнения. „Тя няма да бъде изписана толкова скоро, колкото се надявахме. Семейството й иска веднага да я изпрати в санаториум, но се страхуват, че всеки стрес може да се отрази на живота и здравето й“, коментират близки до актрисата.

Самата Деми Ловато не е правила никакви изявления, не е пускала снимки в социалните мрежи, но се говори, че е дала съгласието си за постъпване в клиниката. Младата актриса е в много тежко състояние, но въпреки това концертите й и другите й участия все още не са отменени.

Деми Ловато влиза в клиника заради самоубийството сн. Flickr

Деми Ловато влиза в клиника заради самоубийството сн. Flickr

„Майката на Деми — Диана де ла Гарза този път е решена да се бори със зъби и нокти за нея. Вече е блокирала достъпа на продуценти и мениджъри до дъщеря си. Тези хора се интересуват само от парите, а не от състоянието на момичето. Откакто започна работа в „Дисни“ тя не е спирала нито за ден да си почине. Сега ще трябва да го направи, искат или не“, разкриват близки до семейството пред ТМZ. Семейството на Ловато е силно уплашено за нея. И се страхуват, че ще умре, ако не се лекува в най-скоро време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар