Семейството на Меган Маркъл я съсипа (Херцогинята с кошмарна бременност, Хари под тревога)

Гласувайте за статията

Семейството на Меган Маркъл я съсипва, херцогинята с кошмарна бременност

Колкото кралското семейство се опитва да облекчи бременността на Меган Маркъл, толкова нейното собствено семейство се старае да я съсипе. Херцогинята на Съсекс е между чука и наковалнята, а съпругът й не може да си намери място от тревога. Според мнозина, Хари няма търпение да напуснат Лондон, за да може Меган да стои далеч от всички слухове и скандали.

Последните два обаче сериозно вгорчиха живота й. Както е известно, баща й не спира да се оплаква, че е жертва на пълна изолация от страна на дъщеря си. Той дори отправи публична молба към кралицата да съдейства за среща с Меган.

В същото време брат й Томас е обвинен в побой над годеницата си. „Когато се напие и полудява. Страшно е!“, коментират приближени до семейството.

Именно заради всичко това Меган не иска и да чуе за семейството си. Тя изцяло се е отдала на ролята си на кралска особа.

Елизабет обаче е решила, че настоящите й задължения не са достатъчно и за да ангажира напълно вниманието й е взела решение да я натовари с още повече задължения. Кралицата смята да прехвърли голяма част от своите ангажименти на Меган и Хари. Освен това Кейт и Уилям също ще получат своя дял. Двамата ще бъдат доста натоварени от следващата година, като Уилям ще поеме и някои от държавните задължения на баба си.

„Меган ще поеме работата с различните благотворителни организации. Кралицата вижда, че тя се справя добре с публичните изяви и няма никакви проблеми в това отношение. Дори е решила да я направи патрон на още сдружения, които са под нейна егида“, споделят придворни.

Меган Маркъл с все по-трудна бременност сн. Уикипедия

Меган Маркъл с все по-трудна бременност сн. Уикипедия

Това цели не само да ангажира вниманието на херцогинята, но и да тушира всички слухове относно напрежение в отношенията помежду им. Съдейки по случващото се, на бъдещата майка няма да й остава никакво свободно време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар