Семейството на Джъстин Теру проговори за раздялата му с Дженифър Анистън (Вижте какво разкриха)

Семейството на Джъстин Теру проговори за раздялата му с Дженифър Анистън (Вижте какво разкриха)
5 (100%) 1 vote

Семейството на Джъстин Теру разкри защо наистина се раздели с Дженифър Анистън

Братовчедът на Джъстин Теру за първи път разкри истината около връзката му с Дженифър Анистън. Актьорът и половинката му се разделиха при необичайни обстоятелства, като заявиха, че въпреки всичко остават приятели. Съпрузите споделиха, че се разделят по взаимно съгласие и без лоши чувства.

Дженифър бе категорична, че не страда от разбито сърце и няма нужда да я оплакват постоянно. Джъстин от своя страна изглеждаше доста щастлив в Ню Йорк, с всички свои приятели.

Преди дни братовчед му Луис Теру обаче проговори и заяви, че бракът на двойката е бил хармоничен, но твърде спокоен. „Те не са полиаморни личности, ако мога да го кажа така“, заяви още Луис.

По време на интервю за австралийското тв шоу „Проектът“, Луис, който е продуцент, сподели, че според него, тяхната връзка не е трябвало да се гледа в дългосрочен план, а с размера на щастието, което са споделили, докато са били заедно.

„Тя го обичаше. Всички ние искахме Джен да бъде щастлива с него. И мисля, че двамата бяха щастливи заедно доста време“, казва още братовчедът на Теру.

По думите му, Дженифър и Джъстин са имали прекрасни отношения, които са завършили с разбирателство. Но двойката през цялото време се е държала повече като приятели, а не като наистина влюбени един в друг, пише „Дейли мейл“.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру сн. Flickr

Дженифър Анистън и Джъстин Теру сн. Flickr

Самата Анистън намекна нещо подобно, когато заяви пред пресата. „Мисля, че това е най-безболезнената раздяла, която сме имали двамата. Никой не знае какво се е случвало зад вратите на дома ни. И много моля — не съм с разбито сърце, нито съм в депресия, нито страдам. Ние бяхме по-скоро приятели, но това е толкова скучно. И останахме малко разочаровани, когато разбрахме, че приятелството ни расте, но отношенията ни вече не са същите“, каза в свое интервю актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар