Семейството на Дженифър Анистън се срамува от нея (+ Защо собствените й братя не искат да я видят?)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън смразена с близките си

Актрисата Дженифър Анистън е една от най-обичаните звезди в Холивуд. Но зад голямото сърце на телевизионната звезда от „Приятели“ се крият и много тайни. Повечето от които свързани със семейството й.

Оказва се, че на актрисата никак не й е било леко през годините. И то благодарение най-вече на собственото й семейство. Родителите й се развеждат преди години и си раждат деца от други партньори. Анистън обаче не говори за братята си, а и те не таят топли чувства към нея.

По-големия брат на Джен е режисьорът Джон Малик. Той е полубрат на актрисата по линия на майка й — Нанси Доу. Двете въобще не се разбират и едва последните години преди смъртта й, Дженифър се помирява с нея. За брат си Джон обаче никога не говори, най-вече по негово настояване. И въпреки че той е сред хората, с които най-често работи по различни проекти, двамата рядко споделят информация за роднинската си връзка. И за първи и последен път Дженифър говори за него, когато съобщава за смъртта на майка си.

Другият брат на Дженифър — Алекс Анистън, пък изобщо не иска да има нищо общо с нея. Той е роден от втория брак на баща й. По-младият мъж е безработен, отказва да се грижи за децата от бившата си жена и прави всичко, за да не свържат името му с това на сестра му. „Той ненавижда лукса, в който тя живее. Не са се виждали повече от 20 години. Смята, че тя няма представа какъв е истинският живот“, казват приятели на актрисата.

Дженифър Анистън крие семейни тайни сн. Инстаграм

Дженифър Анистън крие семейни тайни сн. Инстаграм

Самата Анистън не коментира семейството си и никога не говори за тях. Дори и в интервюта звездата забранява да я разпитват за близките й. За мнозина обаче е ясно, че дели една съдба с Меган Маркъл. И дори е по-зле. Меган поне може да разчита на майка си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар