Семеен скандал разделил Кейт и Уилям с Меган и Хари (Още разкрития за кралската драма)

Гласувайте за статията

Меган и Хари напуснали Кенсингтън след семеен скандал

Драма с епични размери се разиграла в двореца Кенсингтън преди няколко месеца. Меган и Хари се изнесли от кралската резиденция след жесток семеен скандал. По време на разправията, Хари изнесъл патетична реч, с която заклеймил Кейт и Уилям. В последствие двамата решили, че е по-добре да се разделят с херцозите Съсекс във всички съвместни направления.

Скандалът избухнал още миналото лято, когато Хари се засегнал, че Уилям и Кейт не показват достатъчна подкрепа към съпругата му. Той ги обвинил по време на семейна вечеря, че са пренебрегнали съпругата му и явно не показват одобрение към нея. Самата Меган останала с каменно лице по време на целия разговор, но в края на вечерта заявила, че предпочита да напусне двореца Кенсингтън, както и да раздели изцяло двете домакинства, разкрива „Дейли мейл“.

Опитът на двете жени да покажат солидарност като се появят заедно на Уимбълдън, бил именно с цел да сложат край на слуховете за разделение. Но каменните им изражения показвали съвсем ясно, че нещо не е наред в отношенията между четиримата.

Източникът от двореца, който разкрил цялата история, допълва, че Кейт се опитала да се извини на следващия ден, като занесла в дома на Меган и Хари букет цветя. Но принцът продължавал да се сърди на снаха си и брат си, че не подкрепят брака му.

Меган и Хари се изнесли от Кенсингтън след скандал с Кейт и Уилям сн. You Tube

Меган и Хари се изнесли от Кенсингтън след скандал с Кейт и Уилям сн. You Tube

Към днешна дата обаче отношенията между двете семейства значително се стоплили. А помирението настъпило след раждането на Арчи. „Меган и Кейт откриха, че имат много общо. Сега херцогинята на Съсекс търси редовно снаха си, за да й помага във възпитанието на бебето. Освен това Хари призна, че напълно разбира брат си и колко е трудно да си баща. Те все още имат някои различия, но отношенията им определено се подобряват“, разкрива още придворния.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар