Селена Гомес смени Джъстин със Зак Ефрон (Певицата заби бившия на най-добрата си приятелка)

Селена Гомес смени Джъстин със Зак Ефрон (Певицата заби бившия на най-добрата си приятелка)
5 (100%) 2 votes

Селена Гомес смени Джъстин Бийбър с бившия на най-добрата си приятелка

Селена Гомес има ново гадже и според слуховете, това е не друг, а Зак Ефрон. Актьорът и изпълнителката се познават от деца, но по-интересното е, че той е бивше гадже на приятелката й Ванеса Хъджинс.

Звездите от „Училищен мюзикъл“ дълго време бяха двойка в живота, но накрая се разделиха. Именно тогава Селена бършеше сълзите на Ванеса, която мълчаливо страдаше, че един от най-готините актьори я заряза.

Селена застана на страната на приятелката си и по всякакъв начин се опитваше да й покаже колко държи на нея и че напълно я подкрепя. Двете бяха неразделни доста време, но както се шушука напоследък, отношенията им започнали да се разпадат. И пак според слуховете, причина за това е именно страстната афера на Селена със Зак Ефрон.

Според близки до изпълнителката двамата имат много общо. Преди няколко години те снимали заедно филма “Neighbors 2”, в който се сработили чудесно. Оттогава се срещали по различни поводи, а фактът, че работят в една и съща среда ги сближил още повече.

Приятели на двамата обаче смятат, че връзката им ще бъде пълна катастрофа. „Тяхното е рецепта за провал. И двамата имат много ангажименти, почти никакво време един за друг и са страшно заети. За момента перфектно организирания им график им помага да останат заедно, но не е ясно колко още ще издържат“, споделят още те.

Селена Гомес в тайна афера със Зак Ефрон? сн. You Tube

Селена Гомес в тайна афера със Зак Ефрон? сн. You Tube

Самата Селена Гомес имаше три тежки връзки, преди да се събере със Зак Ефрон. Певицата заби бившето гадже на приятелката си Бела Хадид – Уикенд, след това отново се събра с Джъстин Бийбър, а по едно време имаше връзка и с Орландо Блум, който пък си връщаше на бившия й, че задява бившата му съпруга Миранда Кер. Не е ясно колко ще издържи връзката й със Зак, но едва ли приятелката й Ванеса е останала очарована, че са заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар