Селена Гомес болна от ревност заради Джъстин Бийбър:Той е емоционален насилник!

Гласувайте за статията

Селена Гомес не може да преживее раздялата с Джъстин Бийбър

Селена Гомес проговори за отношенията с Джъстин Бийбър. Певицата още не може да преживее раздялата с него, както и брака му с Хейли Болдуин. Изпълнителката даде доста откровено интервю, в което говори за връзката помежду им. А признанията й са леко казано стресиращи.

Признанията на певицата включват разкритие, че тя не е била щастлива по време на връзката им. „Чувствах се притисната по някакъв начин. Аз бях жертва на някакъв злоупотреба по някакъв начин. Все едно отношенията ни бяха токсични“, казва тя. Гомес признава, че за нея Джъстин е бил емоционален насилник и не крие, че я е наранявал емоционално. Въпреки това звездата твърди, че не изпитва неприязън към него и дори му е благодарна за преживяването, казва тя в интервю за NPR.

„Не мога да кажа, че всичко е било ужасно. Но се радвам, че преминах през всичко това по най-добрия начин, с най-малко щети. Чувствах, че задържам нещо в мен. Когато връзката ни приключи, просто имах усещането, че всичко свърши някак неуважително за мен. Но имах нужда да кажа още няколко неща, затова и записах тази песен. С нея наистина сложих край във връзката ни“, казва още Селена. Тя потвърди, че песента „Загубих те, за да ме обичаш“ е посветена именно на Джъстин.

Изпълнителят от своя страна никак не е щастлив от признанията на певицата. Още повече, че те нараняват съпругата му Хейли. Джъстин призна, че благодарение на нея е спрял дрогата и алкохола, посещава редовно психотерапия и тя много го подкрепя. Освен това, благодарение на нея е осъзнал, че е наранявал ужасно много жените около себе си. „Не бях добър човек. И съжалявам за това“, признава певецът.

Селена Гомес проговори за Джъстин Бийбър сн. Flickr

Селена Гомес проговори за Джъстин Бийбър сн. Flickr

Той се ожени за Хейли само два месеца след раздялата със Селена. Въпреки това певецът е категоричен, че е направил точният избор този път. И благодари на съпругата си, че му е показала верния път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар