Секс символ ли? Чаатай Улусой стана двоен (Вижте какво шкембе отпра – Снимки)

Секс символ ли? Чаатай Улусой стана двоен (Вижте какво шкембе отпра – Снимки)
2 (40%) 1 vote

Турският секс символ замяза на анадолски пехливанин, отпра шкембе за милиони

Чаатай Улусой, който е най-високо платената турска звезда не прилича на себе си. Актьорът драстично е наддал на килограми. Според запознати Сарп Елмъз от сериала „Вътрешен човек” е качил не по-малко от 20 кила отгоре.

Не случайно почитателите му се шегуват и казват, че прилича на анадолски пехливанин. Като излишното му тегло се усеща най-вече в областта на корема.

Вижте Чаатай Улусой неузнаваем – преди и сега
Снимка: lifeonline.bg

Преди няколко дена Улусой коментира неузнаваемия си вид пред известно турско издание. Красавецът, по който въздишат не една или две жени сподели, че се чувства като хамелеон. Само за няколко месеца драстично напълнял и никак не му било трудно. Признава, че тежи повече от 100 кила и е завъдил шкембе, а от плочките му няма и следа.

Той обаче успокоява многобройните си фенки, че новата му визия се дължи на роля.Която ще изпълни във филм. Действието на който се развива в един от най-страшните затвори на Турция.

През лятото Чаатай Улусой бе в завидна форма. Прекара всички топли месеци на яхтата си „Берти”. Като през цялото време се разхождаше по палубата само по бански и демонстрира тяло на атлет – с изваяни и стегнати мускули и липсващите сега плочки на корема.

Компания на красавеца му правеше актуалното му гадже колежката му Дуйгу Саръшън, с която са заедно от три години, предават от lifeonline.bg, цитирайки Secret.bg.

Най-скъпо платеният турски актьор от малък е спортна натура. Да се надяваме, че няма да разочарова почитателките си и скоро ще си върне предишния вид.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар