Седмица преди старта на Ергенът: Виктория Капитонова в Доминикана с гаджето (Вижте как лъже, че е необвързана)

Гласувайте за статията

Виктория Капитонова от Ергенът шашна последователите си с разсъждения, видя Kliuki.net.

Напористата рускиня, която преди време се пробва и в Мастършеф, обясни във видео в профила си, че се чувства необвързана, тъй като не е получавала предложение за брак. Думите й дойдоха след въпроси на феновете како ще прави в шоуто, след като е обвързана. Нещо, което Капитонова не отрича.

Още по време на участието си в Мастършеф напъващата се да бъде инфлуенсърка девойка оповести, че си има сериозен приятел от 4 години, с когото даже живеела заедно. Тя обаче така и не го показа в публичното пространство, което повдигна доста съмнения, че въпросният господин е женен. Още повече, че Виктория не отрича, че той е доста по-възрастен от нея.

виктория капитонова от ергенът

Снимка: Инстаграм

Само преди две седмици обаче, т.е. около седмица преди старта на шоуто, двамата са били на почивка в Доминикана. Какво търси тогава рускинчето в предаване за необвързани? „Може дядото да я пуска да си търси по-млади мъже, но е странно. Явно всичко е с цел реклама – да става популярна“, коментират зрителите.

Остава да видим кой ще е следващия риалити формат, в който ще се пусне пишман блогърката, готвачка и в момента – съблазнителка…

Източник: Уикенд

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Седмица преди старта на Ергенът: Виктория Капитонова в Доминикана с гаджето (Вижте как лъже, че е необвързана)”

 1. Кари

  май 14. 2022

  Eeee, нямa тaĸaвa KУЧKA. Изĸлючитeлнo гpoзнo e тoвa, ĸoeтo нaпpaви в eпизoдa oт 13.05. C тoвa дoĸaзa cвoятa cъщнocт.
  Злoбнa, дoлнa, мaнипyлaтивнa, oтмъcтитeлнa, пpиличaщa нa ĸaтepицa, pycĸa KУЧKA. Bън oт Бългapия , pycĸo ЗЛO .
  He дpyг, a ти cи нaй-гoлeмия пcиxoпaт. Лeĸyвaй гнeвa cи, щe пoтънeш в нeгo.

  Reply to this comment

Добавете коментар