ГАВРА на бТВ! Спират Седем часа разлика!

Гласувайте за статията

Седем часа разлика е спрял снимките и повече няма са се излъчва заради бТВ, съобщиха продуцентите

Седем-часа-разлика

Седем часа разлика спира

Седем часа разлика спира да се излъчва! Това съобщиха в официално писмо до медиите продуцентите на хитовия сериал. Снимките на сапунката ще бъдат преустановени, като най-вероятно зрителите ще могат да изглеждат заснетите до момента серии.

Като причина за спонтанното решение, от „Глобъл Вижън” изтъкнаха неспазване на условията по договора от бТВ. Медията не е извършвала плащанията за излъчването на сериала в зададения срок и след поредното забавяне от продуцентите им кипнало.

Те изрично отбелязват, че имат голямо желание „Седем часа разлика” да продължи да се излъчва, но заради забавените плащания, това няма как да се случи.

Съжалявам най-вече за зрителите и за актьорите в сериала. Лично аз поканих Ваня Цветкова да участва в продукцията и тя се върна от Америка само заради това. За жалост обаче актьорите в случая са най-потърпевши, заяви Магърдич Халваджиян.

Зрителите на сериала за безкрайно разочаровани. „Седем часа разлика” има висок рейтинг и положителни оценки още от началото му.

Продуцентите обаче подчертават, че са склонни да продължат снимките само и единствено, ако от бТВ ги обезпечат. Ако не възобновят плащанията в най-кратък срок, „Седем часа разлика” ще остане в историята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ГАВРА на бТВ! Спират Седем часа разлика!”

  1. Elizabeta Sharbanova

    окт. 12. 2012

    ЖАЛКО Един хубав филм да направят…….

    Reply to this comment

Добавете коментар