Сегундо Сернадас от „Гибелна красота“ заряза киното (Вижте какво се случва с актьора днес)

Гласувайте за статията

Сегундо Сернадас от „Гибелна красота“ заряза киното и откри любовта

Той е един от най-популярните и обичани актьори в Латинска Америка. Но след успеха си в „Призрака на Елена“ Сегундо Сернадас от „Гибелна красота“ сякаш загуби желание да продължи с актьорската си кариера. 6 години след края на сагата, актьорът вече е напуснал киното. И го откриваме да се изявява в съвсем друго амплоа.

Чаровният Марсело Мачадо, който разтуптяваше женските сърца в хитовата сага, споделя с вълнение, че е отдаден на нова мисия в живота си. Той заряза киното, за да се посвети на политиката. И в момента е правителствен съветник в Аржентина.

Но успоредно с промените в професионален план, Сегундо Сернадас направи големи промени в личния си живот. През 2013 година той се раздели със съпругата си Джанела Нейра, от която има син — Салвадор. Момчето обаче остана да живее с майка си, а Сернадас се върна в Аржентина. Разстоянието отчужди сериозно и двамата — факт, за който актьорът с тъга споделя.

„Почти не виждам сина си, след като се разделихме с майка му. Поддържаме връзка от разстояние, тъй като те живеят в Перу. Тъжно е, но така се случиха нещата“, казва актьорът, по повод 11-годишния си наследник.

Нова любов

Сернадас обаче получи втори шанс за щастие, след като се запозна с адвокатката София Браво. Двамата се бяха разбрали да пазят в тайна личния си живот, но актьорът е свикнал да е под прожекторите. И дори след сватбата, редовно споделяше новини около семейния им живот.

Сегундо Сернадас от "Гибелна красота" заряза киното заради политиката сн. Инстаграм

Сегундо Сернадас от „Гибелна красота“ заряза киното заради политиката сн. Инстаграм

Последната голяма новина около Сернадас бе малко след Коледа. Само преди месец той и съпругата му посрещнаха на бял свят дъщеря си Изабел. Момиченцето се очакваше през януари, но явно реши да изненада родителите си за празниците. „Добре дошла Изабела! Благодаря ти, София“, написа щастливия баща в социалните мрежи. И дори сподели първа снимка на дъщеря си след раждането. Малко по-късно той призна пред медиите, че това е най-прекрасният подарък в живота му. И е благодарен, че съдбата му е подарила втори шанс за щастие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар