Сгащиха принц Уилям да кръшка на Кейт (Вижте с коя се забавлява)

Гласувайте за статията

Принц Уилям се забавлява с моделка, Кейт стои в къщи и бави децата

Принц Уилям бе сгащен с топлес моделка. Претендентът за трона пренебрегна съпругата си и двете деца. Замина сам, уж по мъжки на уикенд ваканция в швейцарски зимен курорт в Алпите.

Софи Тейлър

Само, че папараците бързо надушиха кралското величие. Засякоха Уилям да се забавлява с компанията на близки приятели. Като две русокоси мадами им правеха компания. Херцогът бе в опасна близост, която бе търсена нарочно с едната красавица. Оказа се, че тя е  австралийския топлес модел Софи Тейлър.

Фотосите, които нащракаха ловците на пикантни новини показват, че Уилям и 24 годишната моделка са се увлекли в сладки приказки по на чаша бира след като принца се умори по ски пистите. Демонстрирайки фриволното си поведение с хубавата блондинка. По която явно се е увлякъл.

Какво ли ще каже Кейт или просто чинно ще си замълчи когато види компрометиращите снимки. Да си принцеса в Британия никак не е лесна задача. Поведението на принца ще натъжи отговорната майка. Която отказа да присъства на кралски помен заради отсъствието на съпруга си. Като измисли едно оправдание „по здравословни причини”.

В същото това време Уилям се отдаде купон. Като през деня със Софи и другите посетиха тузарски ресторант. Където само една порция говеждо се харчи за 100 лева. А салатата от пиле е на по-скромната цена от 70 лева, предават от viewsofia.com.

Вечерта компанията посети нощен клуб. Където Уилям танцува и се черпи отново с бира. Според слуховете престолонаследникът си правел поне веднъж годишно такива ергенски мероприятия.

Горката Катрин, съжаляват херцогинята на Кеймбридж свидетели на разпуснатото поведение на принца. Дали няма да я сполети трагичната участ на свекърва й Даяна? Въпреки, че Уилям нарушава кралския протокол ще се размине само с едно мъмрене от баба си Елизабет II.

Вижте още снимки как бъдещия крал се забавлява в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар