Светлана от Женени от пръв поглед окончателно заличи Стефан от живота си

Светлана от Женени от пръв поглед окончателно заличи Стефан от живота си
5 (100%) 1 vote

Светлана от Женени от пръв поглед не иска и да чува за половинката си от шоуто

Светлана от Женени от пръв поглед заличи окончателно Стефан

Светлана от Женени от пръв поглед окончателно заличи Стефан от живота си. Макар да бяха сочени за най-стабилната двойка във формата, симпатягите не са успели да се справят с различията си и са се разделили. За ужас на многобройните си фенове. За това свидетелства поведението на нежната половинка в последно време.

Светлана от Женени от пръв поглед се раздели със Стефан

Светлана от Женени от пръв поглед се раздели със Стефан

Брюнетката е заличила всички общи снимки, които имаше със Стефан от профила си във Фейсбук. И вместо тях качва фотоси с новата си приятелка – Гергана, с която се сближиха покрай шоуто и която също не сполучи с брака си с Георги. Двете се забавляват повече от добре заедно, очевидно в опит да превъзмогнат неуспешните си бракове.

За краха на отношенията между Светлана и Стефан се заговори още преди няколко седмици, когато хубавицата започна да пуска един след друг тъжни статуси в профила си в социалната мрежа. Кадрите със Стефан обаче си стояха недокоснати и това накара феновете да смятат, че все пак има шанс любимците им да оправят отношенията си. Явно обаче това не се е случило и Светлето се е прибрала в апартамента си в родния Перник, откъдето доста често споделя снимки.

Все още не са ясни причините за неочакваната раздяла. Според запознати основният препъни-камък в отношенията им се оказало разстоянието. Стефан живее в София и на жена му й се налагаше да пътува постоянно до Перник, за да ръководи магазина си и да води тренировките си по аеробика.

Освен това силната половинка недоволствал от паническия страх, който Светлето има от кучетата му. Заради който се карали доста често, научиха от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар