Светлана от Женените смени Стефан с мускулест красавец

Светлана от Женените смени Стефан с мускулест красавец
5 (100%) 1 vote

Светлана от Женените най-накрая намери любовта

Светлана от Женените сама се похвали колко е щастлива

Светлана от Женените най-накрая намери любовта! Чаровната тае бо инструкторка вече е успяла да преодолее Стефан, с когото сключиха брак по време на първото по рода си риалити у нас Женени от пръв поглед. И с когото в началото нещата изглеждаха обещаващи, но в последствие се оказа, че господинът предпочита да пие по баровете с приятели, вместо да си стои вкъщи при жена си.

Светлана от Женените показа новия си

Светлана от Женените показа новия си

Зрителите още помнят емоционалния финален епизод на шоуто, когато Светлето на няколко пъти едвам сдържа сълзите си, обидена от отношението на половинката си. За радост на феновете й, тя вече е успяла да се съвземе от разочарованието и отново си има човек до себе си. С когото се чувства повече от щастлива и благословена, похвали се самата тя.

Сладураната отказва да разкрие името на избраника си, но за сметка на това сподели снимка, на която двамата се целуват. От кадъра ясно се вижда, че новият на Светлето определено е красавец, който, също като нея, се грижи за добрата си спортна форма.

Двамата в момента са на море в Лозенец, където се наслаждават необезпокоявани на любовта си. Приятелите на Светлана не скриха задоволството си от щастието й и побързаха да пожелаят на влюбените много красиви емоции и истинско щастие заедно.

Пред приятелите си инструкторката разкрила, че настоящата й половинка я карал да се чувства обичана и й давал най-важното за нея – спокойствие и сигурност. Нещо, което Стефан така и не успя да й осигури, заради което тя го обвини, че е незрял и трябва да порастне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар