Светлана и Християн Гущерови се глезят с втора лятна почивка (Вижте как си разменят ласки – Снимки)

Гласувайте за статията

Двойката се глези с втора лятна ваканция, интимните им снимки запушиха устата на зложелателите

Светлана и Християн Гущерови затапиха всички ония, които предричаха на двойката бърз развод. Младото семейство за втори път е на почивка на море. Влюбените се усамотиха луксозния ризорт на Иракли, намиращ се край Обзор.

Преди да се развихри пандемията те предпочитаха да ходят на море в съседна Гърция. Но сега не им се рискува и то най-много заради двете си деца. Самата Светлана преди време сподели, че не е привърженик на ваксините и с Хриси не са ваксинирани.

По-влюбени от всякога са моделката и бизнесменът
Снимка: Инстаграм

Семейството пусна в социалната мрежа интимни снимки от романтичната си ваканция. Кадрите говорят красноречиво за отношенията между съпрузите. Те си разменят любовни ласки в басейна и по всичко личи, че са много щастливи заедно.

За първи път бившата плеймейтка показа и любовния си татус посветен на Хриси, на който е изобразена датата на неговия рожден ден и сърце, които украсяват дясното й бедро.

Любовният татус на моделката
Снимка: Инстаграм

Госпожа Гущерова сподели, че е прочела всякакви клюки по техен адрес. Тя е категорична, че те са пълна измислица и разкрива, че съпругът и е много мил към нея, не обича да ходи на заведения и му е най-добре вкъщи с децата, предават от hotnews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар