Светлана и Християн Гущерови на меден месец в Банско (Двамата се отказаха от чужбина заради бебето)

Гласувайте за статията

Светлана и Християн Гущерови избраха да отпразнуват сватбата си в Банско

Светлана и Християн Гущерови заминаха на меден месец в… Банско! Новоизлюпеното семейство изневери на стила си и предпочете да остане в България и тук да отбележи сватбата си. С което допълнително подхраниха спекулациите, че булката е бременна. И затова двамата са се лишили от любимите си пътувания в чужбина, за да не рискуват здравето й и това на бебето.

Плеймейтката и младият бизнесмен се настанили в тузарски хотел, в който разпределяли времето поравно между спалнята и спа центъра. Те с настървение консумирали брака си през първите дни, откакто официално са семейство, а след това с охота разпускали в джакузито. Наслаждавали се и на вкусната храна, тъй като и двамата са ценители на кулинарните изкушения.

„Светлана и Християн не искат да празнуват по нощни заведения, те са вече улегнали хора, които търсят спокойствие.

Видяхте какво стана, когато веднъж отидоха на дискотека – станаха толкова много проблеми. Затова и са решили без повече нощни купони“, разказаха близки до младото семейство.

Светлана и Християн Гущерови

Снимка: Инстаграм

Когато са в София, те си стоят предимно вкъщи. Светлана излиза единствено до фризьора си и веднага след това охранителят й я прибира в имението в квартал Бояна. Излизанията на Гущеров са още по-редки, тъй като той винаги си е бил домошар и не е харесвал да е сред много хора. Предишната му съпруга – фолкпевицата Мария, се оплакваше от него, че били постоянно заедно, не й позволявал да излиза с други хора и в един момент нямало какво да си кажат. Християн я контрира, че тя се държала прекалено предизвикателно и все я влечало към купоните, забравяйки, че има дом и семейство.

След Банско в плановете им е да отскочат до родното Черноморие, като сред вариантите им е Свети Влас. Причината е същата – там е спокойно и далеч от шумотевицата на Слънчев бряг. И отново мислели предимно за лежане, часове в басейна и вкусна храна.

Скромните пътувания напоследък са нещо нетипично за Гущерови. И то на фона, че двамата са любители на воаяжите. За няколко месеца те ходиха до Малдивите, Дубай, Унгария, Гърция и къде ли още не. Упорит слух гласи, че Светлана е бременна и затова полетите със самолет са спрени.

Плеймейтката не е разкрила категорично дали очаква първата си рожба, но поведението й на сватбата на 12 юли нашепвало, че в нея расте живот. Тя не пила алкохол и често слагала ръце на корема си. От години бившата Василева разказа в интервюта, че й е време за семейство и деца, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар