Светлана и Християн Гущерови в Гърция след сватбата (Вижте в какъв лукс тънат)

Светлана и Християн Гущерови в Гърция след сватбата (Вижте в какъв лукс тънат)
5 (100%) 1 vote

Светлана и Християн Гущерови отседнаха в Банско, а след това отпрашиха в Гърция на меден месец

Светлана и Християн Гущерови предпочитат да пътуват с кола, вероятно заради бременността й

Светлана и Християн Гущерови отпрашиха в Гърция след сватбата си. Двамата продължават да празнуват превръщането си в семейство като за целта първо прекараха няколко вечери в Банско, а след това заминаха и за южната ни съседка.

Където двойката е отседнала във вила в луксозен , разполагат с частни басейн и плаж. Това разкри плеймейтката, като публикува видеа от романтичната дестинация в Инстаграм Стори.

Припомняме, че Светлана и Християн сключиха граждански брак в началото на месеца, след което си казаха заветното „да“ пред 100 гости на рождения ден на бизнесмена – 12 юли. Музикален поздрав към присъстващите по време на церемонията отправиха Васил Найденов, Устата и Илиян. Първият си танц като семейство двойката изпълни на песента Love Me Like You Do от саундтрака на филма „50 нюанса сиво“.

Светлана и Християн Гущерови

Снимка: Инстаграм

„Не очаквах, че един подпис може да промени нещо, но съм се лъгала. Вече като омъжена жена се чувствам много по-отговорна и зряла”, сподели наскоро пред сп. LOVE style русата изкусителка.

Гущерови искат да имат три деца, като се надяват първата им рожба да е мъжка. Най-вероятно моделката вече е бременна, тъй като на сватбата не близна алкохол и не спираше да се държи за коремчето.

След което категорично отказа да пътува със самолет, затова и с Християн се отправиха с кола към Гърция.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар