Светлана и Стефан от Женени от пръв поглед го направиха в залата! (Видео)

Светлана и Стефан от Женени от пръв поглед го направиха в залата! (Видео)
5 (100%) 3 votes

Светлана и Стефан от Женени от пръв поглед изконсумираха брака си в съблекалнята

Светлана и Стефан от Женени от пръв поглед се отдадоха на страстта си

Светлана и Стефан от Женени от пръв поглед най-накрая изконсумираха брака си. И то не къде да е, а в залата, където перничанката води тренировките си по аеробика. Двамата не издържаха и се отдадоха на страстта си, скрити от любопитните погледи зад параван в съблекалнята. Двамата направиха всичко възможно да останат скрити от очите на камерите, като Светлето дори предвидливо пита мъжа си дали е скрил микрофоните, за да не се чува какви ги вършат двамата.

Светлана и Стефан от Женени от пръв поглед се награбиха

Светлана и Стефан от Женени от пръв поглед се награбиха

На което Стефан, типично по мъжки, отговаря „Скрити са, ще те скъсам“. Какво се случва след това между тях, не е трудно за отгатване. По всичко личи, че двамата, определяни за най-сладката двойка, са решили да задълбочат отношенията си и да преминат на следващото ниво. До момента се виждаше, че помежду им съществува интимност, но така и не стана ясно дали вече са изконсумирали брака си.

Е, вече в това няма абсолютно никакви съмнения, смеят се феновете. И докато между Светлана и Стефан всичко изглежда върви по мед и масло, то ситуацията при останалите две двойки е коренно различна. Различията между Георги и Гергана изглежда се задълбочават все повече и дори разговорът с психолога на шоуто няма да им помогне да опитат да дадат шанс на брака си.

Антония пък за пореден път се държи като примадона и се цупи като тийнейджърка, задето Наско си е позволил да има някакви тайни от нея. „Аз съм ти жена и си длъжен да ми казваш всичко. Иначе се връщаш обратно в общежитието“, капризничи дебеланката.

Готови ли са героите в Женени от пръв поглед да положат усилия, за да намерят решения за всички разногласия? Това ще видим в следващия епизод във вторник, 28 април, от 21 часа по Нова!

Posted by Женени от пръв поглед on Wednesday, April 22, 2015

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар