Светлана Гущерова: Християн беше тежко болен! (Цялото семейство паднало в лапите на ковид – Подробности)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова успя хубаво да ошашави феновете си

Оказва се, че последните седмици са били истинско изпитание за семейството ѝ. Не само тя, а и съпругът ѝ – Християн, и малкият им син са се заразили с коронавируса. Единствено дъщеря им е била пощадена от коварното заболяване и се е изолирала с баба си. Така на практика почти цялата фамилия е изкарала ковид заедно. Слава богу, засега без усложнения! За Светлана Гущерова срещата с вируса се е случила за пръв път, докато мъжът ѝ е боледувал повторно.

Християн Гущеров изкарал тежко ковид

Християн Гущеров изкарал тежко ковид
Снимка: Инстаграм

По думите на блондинката Християн е бил тежко болен и макар да подозира къде може да са се заразили, все пак признава, че подбират контактите си. „Откакто съществува ковид, аз непрекъснато съм в контакт с болни хора. Дори по време на втората ми бременност пътувах с най-добрата ми приятелка до морето, след което вечерта ми се обади разплакана, за да ми каже, че е с положителен тест. Не се заразих тогава, имала съм и други близки контакти с ковид болни“, разказва Светлана.

„Но преди четири-пет седмици пътувахме семейно до Боровец и Хриси започна да се оплаква, че не му е добре. А там бяхме малко хора, защото избягваме да се виждаме с големи компании, почти никъде и не ходим. Особено Християн е много изолиран, откакто съществува вирусът. Не сме пътували никъде на почивка, за да можем да се пазим. Прибирайки се от Боровец, взехме един тест за Хриси за негово успокоение“, продължава тя пред „Блиц“, цитирана от woman.bg.

При последвалите тестове само малката им дъщеря се оказала отрицателна и веднага била изолирана при баба си. „Докато ние тримата се лекувахме в нас, Хриси много тежко го изкара. Най-много ме успокояваше фактът, че видимо на бебето нищо му няма“, споделя изпитанията си хубавицата. За щастие, болестта вече е зад гърба на семейството. По думите на самата Светлана Гущерова всички имат достатъчно антитела и могат отново да пътуват на спокойствие. Както изглежда, и приготовленията им за Коледа текат с пълна сила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар