Светлана Гущерова се фука с диамант за Св Валентин (Вижте как я изненада Християн – Снимки)

Гласувайте за статията

Госпожа Гущерова е най-глезената и обичана съпруга сред богаташките жени у нас

Светлана Гущерова безспорно уцели джакпота след като се омъжи за Християн Гущеров. Както всеки път и тази година по традиция мастития бизнесмен изненада любимата си съпруга за Денят на влюбените с подобаващ подарък.

Тайно от своята благоверна половинка милионерският наследник й спретна сюрприз за чудо и приказ. Подаръкът за Светлана бил поднесен в семейната спалня и то малко след полунощ, в първите часове на Свети Валентин.

В баровската къща на двойката се получила доставка на цяла цветна конструкция от живи цветя, която съдържала не по-малко от 500 красиви бели хризантеми, в центъра на които били изписани с червени рози инициалите на  двамата влюбени съпрузи.

Е, как да не се обясни в любов на грижовния си съпруг?
Снимки: Инстаграм

Изненаданата Светлана не можа да се сдържи и веднага показа уханния подарък в профила си в Инстаграм. Но това не е всичко.  Има и още една, по-голяма изненада за втората госпожа Гущерова, която дари половинката си с две деца – дъщеря и син.

На единия от кадрите се вижда огромен пръстен с диамант, който блести на показалеца на блондинката. Скъпоценният камък е във формата на цвете и бижуто явно има своята специална символика. Според, която любимата съпруга на Християн е най-красивото цвете в луксозния дом на щастливото семейство, предават от show.blitz.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар