Светлана Гущерова с таен прощъпалник за дъщеря си (Ексклузивно фото от тържеството)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова направи таен прощъпалник за Анелия-Добромира

Светлана Гущерова спретна таен прощъпулник за дъщеря си Анелия Добромира. Празненството явно е преминало в много тесен семеен кръг и за пръв път – без снимки в социалните мрежи.

Липсата на нито един фотос от своя страна е поредното доказателството за втората бременност, която бившата плеймейтка кара, но упорито отказва да потвърди официално.

Светлана Гущерова дъщеря

Снимки: Инстаграм

Прощъпулникът е ритуал, който се прави, след като детето проходи. По него се гадае каква ще е съдбата и професията му. Обикновено ритуалът се прави от навършването на 9 месеца до 2 годишна възраст, като е важно да стъпва уверено и да ходи самостоятелно. Една от близките на Гущерова дами качи стори в Инстаграм, с което издаде, че Анелия Добромира е имала своя прощъпалник.

Светлана също сподели сторито на приятелката си, но незнайно по каква причина минути по-късно изтри. Иначе дъщеричката й, която през февруари стана на 1 годинка, е имала красива розова торта с детски обувчици, биберон и мечета. Пред сладкиша е изписано „Стъпвай смело Анелия Добромира“, пише hotnews.bg.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар