Светлана Гущерова стопи Християн (Бизнесменът заприлича на модел – Ново фото)

Гласувайте за статията

Бизнесменът неузнаваем, няма и следа от шкембето и излишните кила

Съпругът на Светлана Гущерова е заприличал на манекен. На това мнение са феновете на известното семейство, когато видяха снимката, с която половинката на Християн  ги поздрави за Нова година.

Младата майка пусна фотото  в Инстаграм и се обясни в любов на мъжа си. Тя призна, че годината, в която стана за втори път майка е била трудна и за тях. Бившата плеймейтка я изпраща само с три думички: Обичам, Вярвам и Благодаря!”

Които се отнасят за нейния съпруг Християн, когото още нарича „моя сродна душа”. Щастливата госпожа Гущерова благодари на мъжа си и му признава колко обича него и децата.

Светлана и Християн Гущерови в новия си дом позират пред елхата. Бизнесменът видимо е отслабнал
Снимка: Инстаграм

На фотото двамата позират в новия си дом пред коледната елха. Вижда се, че всичко  е в бяло като в бяла снежна приказка. Светлана е в перфектна форма въпреки, че скоро стана майка на син.

Прави впечатление, че Християн съвсем се е стопил напоследък. Няма следа от коремчето, което бе заформил преди. А феновете са категорични, че бившата моделка е причина съпруга й да се промени до неузнаваемост. Те пишат: „Може да те плюят, но си единствената която мотивира този човек към позитивна промяна. Весел празник! Обичайте се!”, „Обичайте се все така!Прекрасни сте!”, са само част от коментарите в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар