Светлана Гущерова по спешност на лекар (Какво я принуди да посети „Пирогов”?)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова като редови пациент чака пред спешен кабинет в „Пирогов”

Тези дни Светлана Гущерова била забелязана да чака като обикновен гражданин пред един от спешните кабинети на болница „Пирогов”.

Макар да е жена на богаташ бившата моделка най-търпеливо изчакала да й дойде реда и чак тогава влязла, след като я повикала медицинската сестра, без да прояви някакви претенции.

Светлана Гущерова изглежда в цветущо здраве преди ден
Снимка: Инстаграм

Свидетели разправят, че госпожа Гущерова на вид не изглеждала да е болна като се чудят какво я е накарало да потърси спешна медицинска помощ. Явно някакво дребно неразположение я е уплашило и я принудило да обърне към медицински специалист, за да предприеме такива спешни мерки.

Светлана често е признавала, че с Хриси мечтаят да си родят още деца. След като се роди Анелия-Добромира двойката не смята да остане само с една дъщеря. А да я дари с братче или сестриче.

Само, че ако експлеймейтката е бременна, както някои подозират тя би следвало да се обърне към гинеколог. А не да търси медик от спешното на „Пирогов”.

За сега причината за посещението й на спешен лекар остава неизвестна. Но със сигурност няма да е нещо сериозно след като мадам Гущерова продължава да е активна в социалните мрежи и явно си е в цветущо здраве, предават от електронното издание hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар