Светлана Гущерова смая с любовно послание навръх РД на Християн (Съпрузите сияят от щастие – Ново фото)

Гласувайте за статията

Навръх рождения ден на половинката си Светлана му се обясни в любов и показа ново фото с Християн

Светлана Гущерова и Християн продължават да са много влюбени както в началото на връзката си. Никой не вярваше в тяхната любов, започнала като мимолетна свалка и куп хора предвиждаха бързата им раздяла.

Оказа се обаче, че влюбените опровергаха твърденията на завистниците и скрепиха брака си с две деца. А както се говори вече бившата плеймейтка е готова да дари фамилията и с трето.

Госпожа Гущерова промени половинката до себе си и от нощен купонджия Християн се превърна в отговорен родител.   А самата тя избра да се отдаде изцяло на семейството си и загърби светския живот.

Съпрузите сияят от щастие
Снимка: Инстаграм

Светлана и Християн не демонстрират често чувствата си, но в чест на рождения ден на милионерския наследник неговата благоверна съпруга пусна тяхно ново фото и смая с любовното си послание не само любимия си, но  всичките си фенове.

Госпожа Гущерова написа в социалната мрежа като коментар към снимката, че на тази дата е роден мъжът, който й хванал сърцето й и го сложил до неговото. Този мъж би избрала отново дори в следващите хиляда живота. Тя му пожелава единствено здраве и обещава заедно с децата винаги да са до него, да го обичат и да го правят много щастлив, предават от show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар