Светлана Гущерова се фука с Майбах с… масажиращи седалки (Вижте с какво бижу я глези Християн – Фото)

Светлана Гущерова се изфука с тузарско возило с куп екстри

Неотдавна Светлата Гущерова получи щедър подарък от съпруга си Християн – последен модел лимузина Майбах. Лъскавото возило се оказва бъкано с всевъзможни екстри, а с една от тях г-жа Гущерова може да си спести от времето, в което бие път до центровете, предлагащи масажни услуги.

светлана гущерова
Снимка: Инстаграм

Така например, новата лимузина на Гущерова разполага с десетки екрани, въртящи се високоговорители и специално осветление, хладилник, сгъваема маса и прочие екстри. Но изобщо не подозирате какъв е върхът на сладоледа. Оказа се, че бижуто на 4 колела е проектирано така, че да глези собствениците си с… масажни услуги, коментират автофенове пред HotNews.

14 въздушни камери позволяват масажна функция с 8 различни програми, които действат релаксиращо, стимулиращо или мобилизиращо, избираемо между „силно“ и „слабо“, продължителност между 12 и 15 минути. 2 от програмите за масаж дори предлагат допълнително топлинен ефект, който се основава на принципа на масаж с топли камъни. Че се чувства повече от отлично в комфортната задната част на купето на Майбаха показа и самата Светлана с последната си снимка в Инстаграм.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.