Светлана Гущерова се фука с лукс спалня за 20 хил евро (Вижте къде с Християн се отдават на ласки – Снимка)

Бизнесдамата е обзавела семейно ложе за чудо и приказ

Светлана Гущерова, която от плеймейтка се превърна в в бизнесдама, благоверна  съпруга на богаташ и майка на две деца се изфука с луксозната си спалня. В която мачка чаршафите с любимия си Християн.

Моделката отдавна е известна с афинитета към луксозните неща и откакто се ожени за наследника на Добромир Гущеров доста е надградила своя вкус и стил. Ако един ден бизнеса й със спални облекла спре да върви, Светлана спокойно може да се занимава с интериор на  къщи. И усета й към изящните мебели си личи от снимката, която тя показа.

Госпожа Гущерова показа семейното лоно, сама обзаведе спалня за 20 хил евро
Снимка: Инстаграм

В едно от сторитата на госпожа Гущерова можем да разгледаме новото брачно легло на двойката. Любовното гнездо на семейството е обзаведено изцяло с бели мебели от кожа. Говори се, че причината младото семейство да се изнесе от стария дом на Гущеров-старши, който се намира в Бояна е желанието на втората булка да започнат семейния си живот на ново място. Подредено изцяло по вкуса на Светлана, за да не й напомня нищо, че Християн е бил женен за бившата й приятелка фолк певицата Мария.

Светлана позира за фотото с една от нощниците от новата си колекция и също е в бяло. А според разбирачи този спален  комплект, състоящ се от легло с кожен гръб, скрин и нощни шкафчета  може да се намери за не по-малко от 15-20 хилядарки в евро, предават от hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.