Светлана Гущерова се показа без грим и прическа (Вижте я напълно натурална – Снимки)

Гласувайте за статията

Бившата плеймейтка много по-нежна без грим и прическа и по домашно облекло

Светлана Гущерова бе замесена в слух, че е подала сигнал в полицията за домашно насилие, след скандал в дома си със съпруга си Християн.

Младата майка бе потърсена за коментар от репортер на ПИК за да разкрие истина ли е клюката по неин адрес. Моделката категорично отрече, да има нещо такова и заяви, че явно някой много завижда на семейното й щастие и затова пуска измислици и им приписва скандали.

Повод да се покаже госпожа Гущерова бе твърдението, че има травма на ръката, причинена й от Хриси и да докаже, че наистина нищо й няма.

На сторито, което публикува в Инстаграм се вижда, че Светлана е напълно невредима и няма помен от нараняване – нито по ръцете, нито по лицето. Самата тя коментира, че не е била готова за снимка, но медиите я изненадали и се е пуснала в напълно натурален вид – без предварителна подготовка. На фотото моделката позира без грим и прическа и както самата тя твърди е ”леко рошава”, но феновете я определят като много по-свежа и нежна, въпреки, че има множество пластични корекции и пишат: „Wowww толкова си нежна и красива без грим ♥️

Моделката е много по-красива и нежна без грим
Снимк: Инстаграм

А новината, която сподели с репортера на изданието е, че с Християн ще си имат и трето дете, за което са готови от сега. Но според предписанията на гинеколога д-р Дяволов трябва да изчакат да мине поне една година от предишното секцио, предават от pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар