Светлана Гущерова се набута в бизнеса на Християн (Моделката с 51% в новото начинание на богаташа)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова е твърдо решена да стане бизнес дама

Християн и Светлана Гущерови стартират нов бизнес свързан с отдаване под наем на автокранове и самосвали. Гущерови ще пренасят и разтоварват товари с камиони с тегло до 13 тона. Светлана и Християн основават фирма „СХГ Fashion Group“.

Първите букви са от инициалите на двойката. Фирмата е изцяло семейна в нея не фигурират други лица освен младото семейство Гущерови.

Светлана Гущерова и Християн

Снимка: Инстаграм

Звездната двойка са съдружници в нея, а половинката на плеймейтката притежава 51 процента. Капиталът е 100 лв., показа проверка на „България днес“ в Търговския регистър. Част от другите бизнеси на Гущеров му носят хиляди левове печалба, напук на слуховете, че Християн е фалирал. Той закупува редици чисто нови камиони, самосвали и бусове. Вложенията на бизнесмена са на стойност хиляди левове.

Гущерови наемат шофьори, които да обикалят из цялата страна, както и още няколко работници в новата фирма. Идеята на звездната двойка да се захване с новия проект идва покрай карантината. Християн има голям бизнес нюх и решава, че е точният момент за подобно начинание. Той внимателно проучва пазара и разбира, че именно с превози в момента се вадят яки пачки, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар