Светлана Гущерова се изпусна за втората бременност (Вижте как се издаде, че очаква второ дете)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова без да иска се издаде, че отново е бременна

За много хора е конспирация, но Светлана Гущерова никак не подценява коронавируса. От 13 май насам, когато бе обявен краят на извънредното положение, бившата плеймейтка си прави непрекъснато тестове, призна самата тя. За щастие заразата подминава и Гущерова, и семейството й, като всички тестове досега са били отрицателни.

Затова моделката не се изплашила, когато преди дни й прилошало в лятната вила, в която със съпруга й изкарали почти целия сезон.

Светлана Гущерова бременна

Снимка: Инстаграм

„Имах едно прекрасно лято. С дъщеря ми и съпруга ми избрахме родното Черноморие. Всичко беше прекрасно, с изключение на неразположението, което ми развали почивката миналата седмица. От много излагане на слънце, ми прилоша и се наложи спешно да се прибера в София. Не се уплаших, че може да е коронавирус, защото постоянно си правя тестове и два дни преди да ми стане лошо, бе излязъл резултатът от последния ми тест. Всички в семейството сме здрави“, коментира Светлана в интервю пред „Блиц“. Според мнозина обаче, причината за прилошаването е не толкова слънцето, колкото фактът, че моделката е отново бременна. А бременните жени са по-чувствителни на излагане на слънчеви лъчи. Да не говорим, че ако е обикновено прилошаване, защо ще бърза да се връща в столицата, а просто не си почине няколко дена, коментират феновете.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар