Светлана Гущерова се вкамени от пластики (Моделката с лице като пластмаса – Потрес фото)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова сега и преди – нищо общо, моделката се вкамени

Светлана Гущерова пусна нова снимка в социалната мрежа. На която позира с напълно каменно лице. Младата майка напоследък е отслабнала и всичките й пластини корекции лъснаха.

Госпожа Гущерова е под карантина и всячески се мъчи да не скучае. Явно обаче по Великден е пазила строга диета защото на странното фото, което публикува се вижда, че доста се е стопила. Макар повечето ВИП дами да се оплакват, че по време на изолацията са добавили по някое кило отгоре.

Светлана Гущерова неузнаваема като пластмасова кукла
Снимка: Инстаграм

Светлана позира с оскъден тоалет в мини пола и къс топ. Фигурата й е анрексична, за което я обвиняват нейни фенове. Но най-голямо впечатление прави лицето й. Което изглежда като на пластмасова кукла. На пръв поглед се набиват огромните устни на бившата моделка. А изражението й е някак странно – без мимики и израз на някакви чувства. Тъмният цвят на косата прави бившата блондинка да изглежда по-стара за възрастта си.

В социалната мрежа веднага се намериха хора, които захапаха втората съпруга на Християн Гущеров, че си е съсипала лицето. laurrala5999 пише: „Леле майко, ма ти си си присадила нов фейс бе момиче! 😂

На което Светлана веднага й отвърна и то доста грубо: „Хах… И това го казва същество с фейк профилна снимка на която няма лице?! Пожелавам ти такъв фейс мила!😘, явно обидена от критиката.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар