Светлана Гущерова разпуска в тузарски комплекс на морето (Моделката упорито крие бременното си коремче)

Светлана Гущерова разпуска в тузарски комплекс на морето (Моделката упорито крие бременното си коремче)
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова отмаря по родното Черноморие

След успешния старт на модния си бранд, Светлана Гущерова избяга от София и се покри на 400 км. от столицата, за да се усамоти в очакване на второто си дете. В последната седмица бившата плеймейтка и настояща бизнесдама споделя в инстаграма си истории от суперлуксозна вила, каквато сме свикнали да виждаме обикновено из екзотичните ризорти.

Познавачи обаче издават пред „HotNews“, че Гущерова не се намира на чужда територия, а на родна земя – в нов комплекс между Слънчев бряг и Обзор, в който отсядат предимно чужденци заради тлъстата цена на нощувката. Най-вероятно ВИП-ризортът е бил домакин на цялото семейство Гущерови, тъй като на някои от сторитата се забеляза надуваемия басейн на най-малката наследничка на фамилията – Анелия-Добромира.

Светлана Гущерова бременна

Снимка: Инстаграм

През по-голямата част от извънредното положение Гущерова се е посветила на бранда си за дамски нощници, пижами и домашни облекла, и сега се е отдала на пълен релакс. Обичайно, любимото занимание на моделката е да позира пред фотообектива, но от началото на почивката си тя споделя кадри, на които не се вижда коремът й. Което още повече засилва слуховете, че семейство Гущерови е в очакване на втори наследник

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар