Светлана Гущерова ражда трето дете (Моделката няма търпение отново да стане майка)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова има нова цел – отново да стане майка

Моделката, за която семейството се превърна в цел на живота, няма търпение отново да стане майка. След двете дечица, които роди на Християн, на дневен ред вече е и трето бебе. По думите на самата Светлана Гущерова тя и съпругът ѝ са на път да сбъднат мечтата си, като сериозно са се заели с правенето на следващия наследник. И макар допреди години блондинката да беше царица на купона и на живота, откакто се омъжи, приоритетите ѝ са съвсем различни.

Светлана Гущерова няма търпение да дундурка трето бебе

Светлана Гущерова няма търпение да дундурка трето бебе
Снимка: Инстаграм

За решението на Светлана да роди за трети път доста се постарала и нейната астроложка. Според специалистката събитието трябвало да се случи до средата на 2022 г. Именно в този период звездите били най-благосклонни и към благополучно раждане, и към бъдещите успехи на предполагаемия наследник. Двете бременности на Гущерова също са планирани. Както изглежда, нищо в ежедневието ѝ не се случва без подкрепата на звездите.

Макар щерката на семейството да се роди при „извънредни“ обстоятелства, поне за второто раждане бившата плеймейтка се подсигурила тотално. В продължение на час и половина тя държала докторите над операционната маса с идеята да изчакат точния час за раждането на бебето. Така дългоочакваният син във фамилията се роди в изключително контролирана среда, като дори изваждането от утробата на майка му бе предварително планирано и спазено до последната секунда.

Светлана Гущерова никога не се е свеняла да споделя, че отдавна мечтае за голямо семейство, коментира още hotarena.net. За ужас на своите фенове тя постъпва и съвсем неочаквано в сравнение със своите колеги по слава. Богатите и известните се стараят по всякакъв начин да покажат децата си, а младата майка прави точно обратното. Открай време се знае, че е крайно суеверна и се страхува от уроки и от изобщо лоши очи. И ако зависеше само от нея, би показала наследниците си точно никога.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар