Светлана Гущерова пъчи нов силикон в бельо на Николета (Загърбиха ли старите вражди?)

Светлана Гущерова пъчи нов силикон в бельо на Николета (Загърбиха ли старите вражди?)
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова и Николета Лозанова се сдобриха, забравиха как се обиждаха преди

Светлана Гущерова и Николета Лозанова заровиха томахавките в името на бизнеса. От скоро най-известната в България Мис Плеймейт е стоплила отношенията си с Моника Валериева и с новата госпожа Гущерова.

В миналото Николета имаше търкания и с двете, но се оказва сега, че разногласията им са в миналото защото враждата е вражда, но бизнесът си е пари.

Снимка: Инстаграм

Явно, че със Светлето са преглътнали обидите, с които щедро се нападаха преди години. Да си припомним как Василева бе забъркана в скандална интрига с Валери Божинов по времето когато все още бе женен за Лозанова. Дори я набедиха, че тя е причина за разтрогнатия им брак. Тогава блондинката захапа Николета и заяви, че за нейните брачни проблеми е виновен целия свят.

Към днешна дата всичко това е в миналото. От последните снимки на госпожа Гущерова става ясно, че е била вербувана от бившата си врагиня да рекламира модния й бранд за бельо.

Снимка: Инстаграм

Младата майка, която пуска публикации от почивките си във Венеция и от Слънчев бряг се разхожда гордо със сутиените и гащите на Николета.  С Ни Ло се държат като първи дружки като си разменят сърчица и целувки. Но пък феновете на Светлана са по-впечатлени от сочните й бомби, които скоро тунингова. От колкото от модерните й бански, предават от hotnews.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар