Светлана Гущерова проплака: Бях на косъм от смъртта! (Вижте как се превзема)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова на крачка от смъртта, експлеймейтката с алергична реакция от обезцветител за коса

Светлана Гущерова се все много на сериозно. Бившата плеймейтка разказва за инцидент. Който й се случил много скоро. Според думите й Моника Валериева й спасила живота.

Младата майка решила да си върне русия цвят на косата, който я правеше да изглежда като живо Барби. Посетила фризьорския салон, където често ходи и се подложила на изрусяване. По време на процедурата почувствала как започват да й горят лицето, врата и ушите.

Приятелката й Моника Валериева се намирала до нея, седнала при маникюристката. Тя забелязала, че дружката й цялата се е изринала в лицето и се сетила, че прави алергична реакция.

Моника се впуснала да помага на Светлана. Която разказва, че я втресло е взела да се подува. Валериева й дала хапче алергозан  и викнала на фризьорката да отмие обезцветителя.

Госпожа Гущерова се тръшка какво щяло да се случи ако не се намесила приятелката й, която й дала първа помощ навреме.

Красавицата веднага се обадила на Християн, била извикана и Спешна помощ. Тя споделя, че се чувствала прекалено зле и започнала да мисли, че няма да оцелее, предават от secret.bg.

Обичам сянка ,но най-вече тази,която хвърлям! 😜
Снимка: Инстаграм

Феновете на Светлана са на мнение, че прекалено преиграва и се превзема. Чак да е на косъм от смъртта им се вижда повече от превземка на богаташка съпруга. Но едно е ясно, че едва ли скоро ще видим бившата моделка с руса коса. Каквато блондинка беше едно време.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар