Светлана Гущерова: Прокълнат апартамент едва не ми провали живота (Моделката срещнала Гущеров след като се отървала от жилището)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова твърдо вярва в магии

Някои хора смятат, че няма магии и лоши енергии и човек е сбособен да се омагьоса сам, ако непрекъснато се страхува и мисли за опасността, че може да бъде урочасан. Светлана Гущерова пък е от другите. Моделката вярва в наличието на тъмна енергия, след като лично си е изпатила от нея.

Преди да се запознае със съпруга си Християн Гущеров, бившата плеймейтка живеела в свой апартамент в „Драгалевци“. „Предишните собственици били младо и щастливо семейство, а жената била бременна, преди да вземат жилището. Няколко месеца след като станали новодомци, започнали скандалите и неразбирателство и се стигнало до развод. След като купих въпросния апартамент, животът му от хубав и подреден, се пребобърна на 180 градуса.

Светлана Гущерова

Снимка: Инстаграм

Последваха 3 много тежки и трудни години за мен. Само аз си знам какво съм преживяла. Няколко пъти се опитах да продам имота, но все нещо ме дърпаше към него и не можех да се отърва. Накрая все пак успях да се разделя с жилището и чак тогава животът ми потръгна“, разкри Гущерова в интервю пред „Уикенд“.

Идния месец, на 12 юли, семейството ще празнува две години брак. Двамата вече имат дъщеря – Анелия-Добромира, а в последно време се носят слухове, че чакат и второ дете, но Гущерова не е потвърдила официално. „Християн ме промени, вече съм много по-отговорна. Това е и причината да си го избера за съпруг. Винаги със си представяла, че мъжът до мен ще бъде именно като Хриси – улегнал и умен, който ще ме промени към добро“, добави Гущерова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар