април 19, 2024

Светлана Гущерова: Прокълнат апартамент едва не ми провали живота (Моделката срещнала Гущеров след като се отървала от жилището)

https://kliuki.net/kliuki/svetlana-gushterova-prokalnat-apartament-edva-ne-mi-provali-zhivota-modelkata-sreshtnala-gushterov-sled-kato-se-otarvala-ot-zhilishteto/160538 Kliuki.net
Светлана Гущерова: Прокълнат апартамент едва не ми провали живота (Моделката срещнала Гущеров след като се отървала от жилището)

Светлана Гущерова твърдо вярва в магии

Някои хора смятат, че няма магии и лоши енергии и човек е сбособен да се омагьоса сам, ако непрекъснато се страхува и мисли за опасността, че може да бъде урочасан. Светлана Гущерова пък е от другите. Моделката вярва в наличието на тъмна енергия, след като лично си е изпатила от нея. Преди да се запознае със съпруга си Християн Гущеров, бившата плеймейтка живеела в свой апартамент в "Драгалевци". "Предишните собственици били младо и щастливо семейство, а жената била бременна, преди да вземат жилището. Няколко месеца след като станали новодомци, започнали скандалите и неразбирателство и се стигнало до развод. След като купих въпросния апартамент, животът му от хубав и подреден, се пребобърна на 180 градуса. [caption id="attachment_167405" align="aligncenter" width="290"]Светлана Гущерова Снимка: Инстаграм[/caption] Последваха 3 много тежки и трудни години за мен. Само аз си знам какво съм преживяла. Няколко пъти се опитах да продам имота, но все нещо ме дърпаше към него и не можех да се отърва. Накрая все пак успях да се разделя с жилището и чак тогава животът ми потръгна", разкри Гущерова в интервю пред "Уикенд". Идния месец, на 12 юли, семейството ще празнува две години брак. Двамата вече имат дъщеря - Анелия-Добромира, а в последно време се носят слухове, че чакат и второ дете, но Гущерова не е потвърдила официално. "Християн ме промени, вече съм много по-отговорна. Това е и причината да си го избера за съпруг. Винаги със си представяла, че мъжът до мен ще бъде именно като Хриси - улегнал и умен, който ще ме промени към добро", добави Гущерова.