Светлана Гущерова призна: Може би съм бременна! (Вижте пикантни подробности)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова не призна директно, че е бременна, но заяви, че яко работят по въпроса и всеки момент ще се случи

Светлана Гущерова отговаря на въпрос дали е бременна. Прясната съпруга на милионерския наследник се чуди от къде такава информация се носи из медийното пространство.

Снимка: bgdnes.bg

Госпожа Гущерова споделя, че иска да остави въпроса дали чака бебе отворен и затова отговаря с „Може би!”

Колкото до слуховете, че се е държала за корема по време на сватбата моделката е много учудена от факта, че някой е забелязал да го прави. Тя се смее и казва, че може би е преяла и тоалета й е стягал. Но категорично не отговаря с „да” или „не” на питането.

Снимка: Инстаграм

Явно, че скоро няма да узнаем самата истина. Но едно е ясно от думите на съпругата на Християн Гущеров. И двамата много искат да имат деца. Работят по въпроса и бременността всеки един момент може да стане факт. Ако все още не е.

Но като се има предвид, че двамата с Хриси са много суеверни едва ли ще научим скоро кога ще имат бебе. Ще си запазят благата вест поне докато Светлана влезе в трети месец и тогава ще я споделят публично.

Единствените страхове на бъдещата майка са да не напълнее драстично. Но иначе е готова да дари любимия си с наследник. И то не с един, а ще имат две-три деца. Нещо, за което и двамата си мечтаят, предават от електронното издани bgdnes.bg.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар